ΕΤΣΙ βλέπουν την επόμενη μέρα στην Πάφο μετά την τεσσάρα – ΔΗΛΩΣΗ Μελαϊση στο {TS}

ΕΤΣΙ βλέπουν την επόμενη μέρα στην Πάφο μετά την τεσσάρα – ΔΗΛΩΣΗ Μελαϊση στο {TS}

Η Πάφος πέτυχε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με… εκκωφαντικό τρόπο, αφού κέρδισε την Ομόνοια στο ΓΣΠ με 2-4, παρότι έχανε με 2-0.

Μάλιστα, πέτυχε και τα τέσσερα τέρματα της σε διάστημα μόλις… οκτώ λεπτών (!), γεγονός που προκάλεσε αίσθηση στα ποδοσφαιρικά στέκια.

Στην Πάφο πάντως, παραμένουν προσγειωμένοι και δεν θεωρούν ότι πέτυχαν κάτι σημαντικό, πέρα από μία μεγάλη νίκη, η οποία όμως απλά δίνει τρεις βαθμούς και τίποτα περισσότερο.

Χαρακτηριστική του κλίματος που επικρατεί, είναι και η σύντομη δήλωση που έκανε στο ThemaSports, ο εκπρόσωπος Τύπου της Παφιακής ομάδας, Πέτρος Μελαϊσης:

«Προχωράμε σεμνά και ταπεινά. Έχουμε πάρα πολύ δρόμο να διανύσουμε ακόμη».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE